Informatie

Zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren op 7 + 8 april terug naar Amsterdam voor Design Icons 2018. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel.

Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Overkant. Deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen in Amsterdam-Noord direct aan 't IJ, heeft men een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen.

Programma

Zaterdag 7 april, 2018
14 - 18 uur. *
Entree: € 10.00
 
Zondag 8 april, 2018
10 - 18 uur.
Entree: € 5.00
 
Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa
* Voor liefhebbers en professionals is er een preview tijdens de stand opbouw op de zaterdag vanaf 12 uur. Preview tickets zijn bij binnenkomst verkrijgbaar voor € 25.
 
Gratis entree voor kinderen jonger dan 16 jaar. Gratis parkeren op locatie (beperkt) en in de directe omgeving. Dichtstbijzijnde pinautomaat: Sperwerlaan 12, 1021EN Amsterdam (370m)
 
Honden zijn welkom (mits aangelijnd)

Mailing

Meld u zich aan voor onze mailing, dan houden wij u op de hoogte van aankomende Design Icons edities.
We sturen u maximaal 4 mails per editie.

Locatie

Adres:
Design Icons Amsterdam

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
Auto:de IJ-tunnel en de A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Gratis parkeren op locatie (beperkt) en in de directe omgeving.
Pont:gratis & leuk: pak de 'IJ-Pleinveer' vanaf Centraal Station of de 'Oostveer' vanaf Java-eiland. Daarna is het 10-15 minuten lopen.
Bus:bus nummer 32, 33 brengen je naar Design Icons. Stap uit bij halte 'Hamerstraat' of 'Johan van Hasseltweg'.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op:

Margriet Akkerman
info@design-icons.com
0031 6 482 469 03