Informatie

75 professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren terug naar Amsterdam voor Design Icons. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel.

Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Kromhouthal. Deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen in Amsterdam-Noord direct aan 't IJ, heeft men een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriƫle uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen.

COVID-19

Wegens de huidige Corona maatregelen is Design Icons Amsterdam tot nader order uitgesteld. Zodra evenementen weer op een veilige en prettige manier georganiseerd kunnen worden, zal voor Design Icons een nieuwe datum voor in 2021 of 2022 bekend gemaakt worden via deze site en via de nieuwsbrief (meld u zich hieronder aan, om als eerste op de hoogte gebracht te worden.)

Mailing

Meld u zich aan voor onze mailing, dan houden wij u op de hoogte van aankomende Design Icons edities.
We sturen u maximaal 4 mails per editie.

Locatie

Location
Adres:
De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

Auto:de IJ-tunnel en de A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken.
Pont:Op een zonnige dag: pak de gratis 'IJ-Pleinveer' vanaf Centraal Station (vanaf daar is het 15 min lopen naar De Kromhouthal).
Metro:Neem 'Metro 52' naar Station Noorderpark (vanaf daar is het 8 min lopen naar De Kromhouthal).