Informatie

75 professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren op 1 + 2 april terug naar Amsterdam voor Design Icons 2023. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel.

Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Kromhouthal. Deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen in Amsterdam-Noord direct aan 't IJ, heeft men een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen.

Programma

Zaterdag April 1, 2023
12 - 18 uur.

Zondag April 2, 2023
10 - 18 uur.

Voor verzamelaars, handelaren en elke andere liefhebber die graag de eerste keuze heeft: op de zaterdag om 12:00 uur start Design Icons met een preview tijdens stand opbouw. Gedurende het hele weekend kunnen vintage vondsten gedaan worden; tijdens openingstijden vullen handelaren hun stands vaak verder aan met nieuwe 'highlights' uit hun collecties. Tip: De zondag namiddag is hét moment voor wie wil onderhandelen over de beste prijs.

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Mailing

Meld u zich aan voor onze mailing, dan houden wij u op de hoogte van aankomende Design Icons edities.
We sturen u maximaal 4 mails per editie.

Impressie

Impressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons AmsterdamImpressie van Design Icons Amsterdam

Locatie

Location
Adres:
De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

Auto:de IJ-tunnel en de A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken.
Pont:Op een zonnige dag: pak de gratis pont! Neem de 'IJPleinveer' vanaf Centraal Station. Of de 'Oostveer' vanaf Azartplein. (10-15 min lopen naar De Kromhouthal).
Metro:Neem 'Metro 52' naar Station Noorderpark (vanaf daar is het 8 min lopen naar De Kromhouthal).


Beperkt parkeren op het terrein (betaald) + parkeerplekken in de directe omgeving voor €1,40 per uur.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op:

Margriet Akkerman
info@design-icons.com
0031 6 482 469 03

KvK: 61693545
BTW-Nr: NL85 444 9097 B01